BBB Cycling

219

BBB Cycling heeft een ruim assortiment aan fietsonderdelen en fietsgereedschap waar elke wielrenner of mountainbiker mee uit de voeten kan. Maar BBB Cycling heeft ook fietshelmen, fietsoverschoenen, fietsbrillen en zelfs fietsverlichting voor de sportieve fietser. Dit all-round merk heeft ook nog een goede lijn met fietskleding en gereedschapskoffers voor de fanatieke thuisklusser.

Lees meer

Gesorteerd op

BBB Cycling Signal BLS-137 Achterlicht

Adviesprijs 32,95
30,95
Onze keuze voor een gebruiksvriendelijk achterlicht
Mantels keuze

BBB Cycling Multi Density BSD-13 Zadel

Adviesprijs 42,95
39,95
Test dit fietszadel 30 dagen

BBB Cycling DiscStop BBS-53T Schijfremblokjes

Adviesprijs 11,95
7,95
Outlet

BBB Cycling

BBB Cycling is een van de grote merken op fietsgebied. Of je nu een fanatieke mountainbiker bent of dat je alleen op de racefiets terug te vinden bent, om BBB cycling kun je eigenlijk niet heen.

Fietskleding

Bijna iedere fietser heeft wel iets van BBB in de kast liggen. Of het nu gaat om fietsoverschoenen of fietshandschoenen, voor elke situatie, warm of koud, hebben ze een passend kledingstuk.

Fietsverlichting

Vele mountainbikers zweren bij de fietsverlichting van BBB. De sterke fietslampen hebben vaak een goede batterijduur en zijn ideaal om een night ride mee te rijden. Maar ook voor een avond- of nachtrit met de racefiets kun je een fietslamp van BBB goed gebruiken.

Fietsbrillen

Fietsen zonder fietsbril doen maar weinigen. Gelukkig heeft BBB ook een hele uitgebreide collectie fietsbrillen. Zelfs voor een casual bril kun je bij ze terecht. En uiteraard hebben ze ook varianten waar je aangepaste lenzen voor kunt krijgen voor de brildragende medemens. Ideaal als je niet meer hoeft te hannesen met een fietsbril.

Fietsgereedschap

Ten slotte heeft BBB Cycling ook een enorme collectie fietsgereedschap. Bijna al het belangrijke gereedschap is los te krijgen. Maar wie het fietsonderhoud van zijn eigen fiets echt helemaal zelf wil doen kan het beste een complete koffer met fietsgereedschap kiezen. Dan weet je zeker dat je echt alles in huis hebt om je eigen onderhoud te plegen.